Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu-maltās gaļas sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kartupelis
  • Sīpols
  • Tomāts
  • Maltā gaļa
  • Krējums
  • Sāls
  • Garšvielas pēc gaumes un garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomizotus kartupeļus sagriež apmēram 5mm biezās šķēlēs. Malto gaļu apcep kopā ar garšvielām. Sīpolus sagriež un apcep. Tomātus sagriež ripiņās. Visas sastāvdaļas liek čuguna "pīlē" kārtās sākot ar kartupeļiem. Katru kārtu apkaisa ar sāli un garšvielām (pēc vajadzības). Kad viss ir salikts pārlei ar krējumu. (ja krējums ir biezs, var atšķaidīt nedaudz ar ūdeni). Liek cepeškrāsnī cepties uz 45 minūtēm. (kamēr kartupeļi mīksti).
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas