Kartupeļu-maltās gaļas sacepums

5 1

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Sīpoli
  • Tomāti
  • Maltā gaļa
  • Krējums
  • Sāls
  • Garšvielas pēc gaumes un garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomizotus kartupeļus sagriež apmēram 5mm biezās šķēlēs. Malto gaļu apcep kopā ar garšvielām. Sīpolus sagriež un apcep. Tomātus sagriež ripiņās. Visas sastāvdaļas liek čuguna "pīlē" kārtās sākot ar kartupeļiem. Katru kārtu apkaisa ar sāli un garšvielām (pēc vajadzības). Kad viss ir salikts pārlei ar krējumu. (ja krējums ir biezs, var atšķaidīt nedaudz ar ūdeni). Liek cepeškrāsnī cepties uz 45 minūtēm. (kamēr kartupeļi mīksti).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni