Ķiploku un zaļumu bagete

Ķiploku un zaļumu bagete
Foto: Depositphotos.com
Ģeniāla piedeva dažādiem itāļu ēdieniem, zupām, vai arī kā vienkārša uzkoda.

Sastāvdaļas

  • 1 bagete
  • 2-3 daiviņa/s saspiesta ķiploka
  • 4-5 ēd. k. olīveļļas
  • 1 tējk. pētersīļu
  • 1 tējk. diļļu
  • 5 ēd. k. Parmezāna siera, sarīvēta

Pagatavošana

25 min.
  1. Bagetei šķērsām iegriež šķēles, bet nesagriež līdz apakšai - tā, lai visa bagete tomēr turas kopā.
  2. Mazā bļodiņā sajauc ķiplokus ar eļļu.
  3. Citā bļodiņā sajauc sieru un sasmalcinātus garšaugus.
  4. Bagetes katru iegriezumu apsmērē ar eļļas-ķiploku maisījumu, pēc tam katrā iegriezumā ieber siera-zaļumu maisījumu.
  5. Bageti ietin folijā. Tagad to var likt ledusskapī vai saldētavā uzglabāšanai līdz cepšanai, vai cept uzreiz.
  6. Sakarsē cepeškrāsni. Liek bageti cepties uz apmēram 10 - 15 minūtēm. Lai noteiktu gatavību - paver foliju. Jārūpējas, lai nepiededzinātu apakšu.

    Lai labi garšo!
    Sakarsē cepeškrāsni. Liek bageti cepties uz apmēram 10 - 15...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas