Ķiploku un zaļumu bagete

Ķiploku un zaļumu bagete
Foto: Depositphotos.com
Ģeniāla piedeva dažādiem itāļu ēdieniem, zupām, vai arī kā vienkārša uzkoda.

Sastāvdaļas

  • 1 bagete
  • 2-3 daiviņa/s saspiesta ķiploka
  • 4-5 ēd. k. olīveļļas
  • 1 tējk. pētersīļu
  • 1 tējk. diļļu
  • 5 ēd. k. Parmezāna siera, sarīvēta

Pagatavošana

25 min.
  1. Bagetei šķērsām iegriež šķēles, bet nesagriež līdz apakšai - tā, lai visa bagete tomēr turas kopā.
  2. Mazā bļodiņā sajauc ķiplokus ar eļļu.
  3. Citā bļodiņā sajauc sieru un sasmalcinātus garšaugus.
  4. Bagetes katru iegriezumu apsmērē ar eļļas-ķiploku maisījumu, pēc tam katrā iegriezumā ieber siera-zaļumu maisījumu.
  5. Bageti ietin folijā. Tagad to var likt ledusskapī vai saldētavā uzglabāšanai līdz cepšanai, vai cept uzreiz.
  6. Sakarsē cepeškrāsni. Liek bageti cepties uz apmēram 10 - 15 minūtēm. Lai noteiktu gatavību - paver foliju. Jārūpējas, lai nepiededzinātu apakšu.

    Lai labi garšo!
    Sakarsē cepeškrāsni. Liek bageti cepties uz apmēram 10 - 15...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi