Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistu akniņas tomātu mērcē

Vistu akniņas tomātu mērcē

FOTO: Gunta

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 500 g vistu akniņas
  • 200 g ķiršu tomātiņu
  • 1 sarkanais sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 4 ēd. k. tomātu pastas
  • 150 ml dārzeņu buljona
  • Sāls
  • Pipari
  • Augu eļļa - cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

55 min.
  1. Pannā uzkarsē eļļu. Uz lielas uguns apcep akniņas, turpina cep 5 min. Apceptās akniņas izņem no pannas, noliek malā.
  2. Tajā pašā pannā apcep uz pusēm pārgrieztus tomātus ~ 1 - 2 min. Izņem un noliek citā traukā.
  3. Pannā ielej eļļu, uzkarsē, apcep sagrieztu sīpolu un sakapātas ķiploka daiviņas. Cep, kamēr sīpoli mīksti. Pieliek tomātu pastu, pielej buljonu, uzvāra.
  4. Ieliek akniņas, pieber sāli, piparus. Maisot karsē vēl 1-2 min., pieliek tomātiņus.
    Pasniedz ar nūdelēm.

    Lai labi garšo!
    Ieliek akniņas, pieber sāli, piparus. Maisot karsē vēl 1-2 m...

    FOTO: Gunta

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas