Siera egle

Sastāvdaļas

  • Pusmīksts siers (Holandes, Krievijas)
  • Ķirštomātiņi
  • Vīnogas
  • Lielogu dzērvenes
  • Mandarīns
  • Avokado
  • Citrona sula
  • Gurķis (garais)
  • Timiāns
  • Liels kartupelis

Pagatavošana

30 min.
  1. Gurķi uzsprauž uz iesma gareniski-tas būs egles stumrs. Tā vienu galu iestiprina pamatnē-kartupeļa pusītē. Sierus ar robotu vai gludu nazi sagriež, veidojot garākus un īsākus egles zarus. Tos uzdur uz koka iesmiņiem un sprauž egles stumbrā. Starp zariemievieto vai iesprauž rotājumu-mandarīna daiviņas, vīnogas, ķirštomātiņus, dzērvenes, no avokādo izgrebtas bumbiņas, apslacītas ar citrona sulu. Tiniānu kā eglīšu greznojumu virtenes sakarina egles zaros.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi