Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zupa ar kūpinājumiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kūpinātas ribiņas – 0,5 kg
  • Dažādi kūpinājumi (mednieku desiņas, šķiņķis, krūtiņa u.c.) – 300 g
  • Ķiršu tomātiņi – 200 g
  • šampinjoni – 4-5 gab
  • Paprika
  • Dažas puķkāposta un brokoļa rozetes
  • Konservēta kukurūza– 1 bundžiņa
  • Burkāns
  • Sīpols
  • Garšvielas – pēc garšas
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ribiņas liek katlā, pārlej ar ūdeni un vāra.
  2. Sīpolus, papriku un šampinjonus sagriež gabaliņos, burkānu sarīvē. Dārzeņus ar sēnēm apcep pannā, pievieno sagrieztas desiņas un citus kūpinājumus. Sautē 7-10 min.
  3. Kad ribiņas gandrīz gatavas, pannas saturu liek katlā, pievieno uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātiņus, kukurūzu, puķkāpostus, brokoļus un vāra ~10 min.
  4. Ribiņas izņem, gaļu sadala gabaliņos un liek atpakaļ zupā. Pievieno garšvielas pēc garšas.
  5. Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas