Sākums > Receptes > Zupas

Zupa ar kūpinājumiem

2010. gada 10. janvāris
Foto: Gunta
Pagatavošana
60 min
1. Ribiņas liek katlā, pārlej ar ūdeni un vāra.
2. Sīpolus, papriku un šampinjonus sagriež gabaliņos, burkānu sarīvē. Dārzeņus ar sēnēm apcep pannā, pievieno sagrieztas desiņas un citus kūpinājumus. Sautē 7-10 min.
3. Kad ribiņas gandrīz gatavas, pannas saturu liek katlā, pievieno uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātiņus, kukurūzu, puķkāpostus, brokoļus un vāra ~10 min.
4. Ribiņas izņem, gaļu sadala gabaliņos un liek atpakaļ zupā. Pievieno garšvielas pēc garšas.
5. Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Uz augšu