Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Saldais fondjū (fondue)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vai 3 tāfelītes piena šokolādes, karsts ūdens un visvisādi visdažādākie augļi un ogas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Paņem šokolādi un salauž to gabaliņos. Tad šokolādi ieliek kādā trauciņā un trauciņu jāieliek ūdenī karstā (74 grādi). Pēc brītiņa šokolāde jāsāk arī maisīt, lai pēc tam veidotos viendabīga masa. Un kad šokolāde ir pietiekami izkususi, tā ir gatava. Tad trauciņu var ņet ārā no ūdens. Bet pa to laiku kamēr šokolāde vēl uz ūdens kūst ir jāsagriež augļi (vispar labak to izdarit jau pirmstam). Un tad kad viss ir izdarīts, tad jāķer tik dakšas, jāuzdur auglis, jāizvelk caur karsto šokolādi un jābāž mutē! :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas