‘’trīceklis zirnekļu tīklā

Sastāvdaļas

  • Vajadzīgs (6 porcijām)
  • 0.5 l ābolu sulas
  • 0.8 l dzērveņu sulas
  • 150 g cukura
  • 100 g kartupeļu cietes
  • Sarkanas un zaļas želejgumijas aukliņas (tārpiņi)

Pagatavošana

60 min.
  1. Katliņā uzvāra ābolu sulu ar cukuru un aukstā ūdenī atšķaidīt kartupeļu cieti. Tad pielej dzērveņu sulu un samaisa.
  2. Ķīseli lej traukā, pārkaisa ar cukuru un atdzesē.
  3. Bļodu rotā ar sarkanām un zaļām želejgumijas aukliņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi