Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lēta, bet garšīga mērce

2010. gada 8. janvāris
Foto: Kate
Pagatavošana
40 min
1. Gaļu sagriež šķēlēs apber ar sāli un pipariem, liek uz pannas apcepties, kamēr gaļa gatavojas sagriežam riņķīšos sīpolus, sarīvējam burkānus!
2. Apcepto gaļu liekam lielā katlā, klāt liekam sagrieztos sīpolus un sarīvētos burkānus! Lejam virsū ūdeni tik daudz lai var sautēt! Es parasti leju tā lai nosedzas viss! Sautējam līdz viss mīksts.Kad viss gatavs( katliņā jāpaliek ūdenim lai sanāktu mērcīte),pievienojam miltūdeni( miltus sakuļ glāzītē)! Uzvāram lai uzmet pāris burbuļus u gatavs!
3. Ļoti labi iet kopā ar kartupeļiem, rīsiem, griķiem utt.!
Uz augšu