Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu medus kēkss ar dzērvenēm

Ābolu medus kēkss ar dzērvenēm

FOTO: Sindija

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 karotes medus
  • 100 g sviests / margarīns
  • 1 glāze cukurs
  • 2 olas
  • 1.5 glāzes milti
  • 1 tējkarote soda
  • 3 vidēji āboli
  • 1 glāze dzērvenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausē medu, pievieno sviestu un sodu. Olas samiksē ar cukuru un pievieno mīklai. Visu samaisa, pievienojot miltus.
    Izkausē medu, pievieno sviestu un sodu. Olas samiksē ar cuku...

    FOTO: Sindija

  2. Ietaukotā veidnē lej pusi mīklas, izkārto dzērvenes un nomizotus kubiņos sagrieztus ābolus. Pārlej ar atlikušo mīklu.
  3. Cep 200 grādos apmēram 40 min. Gatavu pārkaisa ar kanēli vai pūdercukuru.
  4. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomāti ar sīpoliem želejā

Tomāti ar sīpoliem želejā

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas