Šo ēdienu var arī iesaldēt, līdz ar to ietaupīt naudu un zināt, ka ledusskapī ir kaut kas garšīgs, kad sakārojas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
8vistas krūtiņas bez ādas un kauliem, sagrieztas 2.5cm kubiņos
6tējk. chicken tikka masala mērces (vai curry paste)
2x 400 g konservētu, sagrieztu tomātu
4tējk. tomātu mērces
2- 3 tējk. mango čatnija
150ml saldā krējuma
150ml jogurta bez piedevām
4sasmalcināti sīpoli
2sarkanie čilli
4tējk. eļļas
25g sviesta
Sasmalcinātas koriandra lapas rotāšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
65 min.
Silda eļļu un sviestu lielā katlā, tad pievieno sīpolus un šķipsniņu sāls. Gatavo 15-20 min kamēr mīksti un zeltaini. Pievieno pastu un piparus (čilli), gatavo vēl 5 min. vai ilgāk, lai izgatavojas asums(nebūtu jēls).
Pievieno vistu un kārtīgi samaisa ar mērci, lai vista būtu nosegta. Gatavo 2 min. , tad pievieno tomātus, tomātu pastu un 200 ml ūdeni. Uzliek vāku un vāra 15 min., ik pa laikam apmaisot, līdz vista gatava.
Noņem vāku, iemaisa mango čatniju, saldo krējumu un jogurtu - uzsilda. Saliek garšvielas un noliek malā to daudzumu, kuru neapēdīsun domā iesaldēt. pārējo pārber ar koriandru un pasniedz ar rīsiem.
IESALDĒŠANA:
Atdzesē ēdienu, tad liek saldētavā, tiklīdz pilnībā atdzisis. Vistai pilnībā jābūt nosegtai ar mērci. Var saldēt līdz 3 mēnešiem. Kad vēlas izmantot, diennakti atkausē ledusskapī. Kad pilnībā atkusis, uz lēnas uguns silda, jāpārliecinās vai ēdiens ir pilnībā uzsildījies karsts pirms pasniegšanas.