Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena kūkas gardums

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • *3. "Selga"cepumu paciņas (2. klasiskās un 1. brūnos)
  • *2.vaniļas sieriņus "kārums"
  • *persiki vai kivi, kas labāk garšo (ja ņem persikus tad konservētos, bet ja kivi tad pietiks ar 2 vai labāk 3 - drošības pēc)
  • * skābais krējums (pievieno cik nepieciešams, lai sanāktu ne pārāk bieza masa)
  • * cukurs (pēc vēlmēm, ja grib saldāku tad liekat vairāk)
  • *nedaudz piens
  • *3.paciņas vājpiena biezpiens
  • *
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. visas satāvdaļas (izņemot cepumus un pienu) sajauc kopā, lai izveidojas viendabīga, nedaudz vairāk šķidra nekā bieza, masa.
  2. tad kūkas veidnē klāj cepumus, kuri iepriekš ir nedaudz iemērkti pienā, tad liek biezpiena masu, bet ne visu(tas atkarīgs arī no tā cik kārtas veidos!).Tad atkal liek cepumus un biezpienu, ja iznāk (un būtu jāiznāk :) ) tad liek vēl vienu kārtu cepumus un, atlikušo biezpienu rūpīgi izsmērē (jāiznāk 3. kārtām) un dekorē ar šķēlītēs sagriestiem persikiem vai kivi.
  3. Ļauj uz kādu pusstundu ievilties ledusskapī.
  4. Labu apetīti! :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes augļu kūka

Adventes augļu kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas