*3. "Selga"cepumu paciņas (2. klasiskās un 1. brūnos)
*2.vaniļas sieriņus "kārums"
*persiki vai kivi, kas labāk garšo (ja ņem persikus tad konservētos, bet ja kivi tad pietiks ar 2 vai labāk 3 - drošības pēc)
* skābais krējums (pievieno cik nepieciešams, lai sanāktu ne pārāk bieza masa)
* cukurs (pēc vēlmēm, ja grib saldāku tad liekat vairāk)
*nedaudz piens
*3.paciņas vājpiena biezpiens
*
Pagatavošana
15 min.
visas satāvdaļas (izņemot cepumus un pienu) sajauc kopā, lai izveidojas viendabīga, nedaudz vairāk šķidra nekā bieza, masa.
tad kūkas veidnē klāj cepumus, kuri iepriekš ir nedaudz iemērkti pienā, tad liek biezpiena masu, bet ne visu(tas atkarīgs arī no tā cik kārtas veidos!).Tad atkal liek cepumus un biezpienu, ja iznāk (un būtu jāiznāk :) ) tad liek vēl vienu kārtu cepumus un, atlikušo biezpienu rūpīgi izsmērē (jāiznāk 3. kārtām) un dekorē ar šķēlītēs sagriestiem persikiem vai kivi.
Ļauj uz kādu pusstundu ievilties ledusskapī.
Labu apetīti! :)
-->
Komentāri
anete2011. gada 5. oktobris 23:22
Gribēju vaicāt, kā ir ar to krējumu bundžu? Cik lielā tā ir domāta? Un skābais vai saldais krējums?
Paldies! Izklausās ļoti garšīgi, drīzumaā ķeršos pie pagatavošanas :)
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri