Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Magonu konfektes

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glaze magonu seklu
  • 2 ed.k. udens
  • 1 /2 glazes cukura
  • 2 ed.k. medus
  • 1 glaze izlobitu riekstu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Magonu seklinas 5-6 min izkarse uz pannas, maisot tas ar koka karoti. Udeni uzvara, izskidina taja cukuru un medu, pievieno magonu seklinas un krietni izmaisa ar koka karoti, nenemot maisijumu no plits. Riekstus sasmalcina. Apmeram pusi no tiem pievieno maisijumam, parejos riekstus izber uz papira, kas ielikts trauka. magonu maisijumu izliek uz riekstiem un ar mitru roku izlidzina. Virsu liek sadrupinatus riekstus, piespiezot tos ar roku vai rulli. KAd masa atdzisusi, sagriez to gabalinos.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas