Kanēļa - kakao kafija

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 400 ml piens
  • 4 ēd. k. medus
  • 1 tēj. k. kanēlis
  • 4 tēj. k. kakao
  • 400 ml karstas, stipras kafijas
  • 4 kanēļa standziņas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pienu uzkarsē, iemaisa medu un kanēli, uzvāra.
  2. Pievieno kakao un sadala 4 krūzēs.
  3. Pielej karstu, stipru kafiju, krūzēs liek kanēļa standziņas un tūlīt pasniedz.
  4. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi