Šokolādes pudiņš ar vaniļas mērci

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 3 ēd. karotes kakao pulvera
  • 100 g cukura
  • 125 ml piena
  • 100 g kviešu miltu
  • 70 g sviesta
  • Vaniļas ekstrakts

Pagatavošana

40 min.
  1. Sviestu saputo ar daļu cukura, pievieno pa vienam olu dzeltenumus, pēc tam kakao pulveri un siltu pienu. Visu pamatīgi izmaisa, pieber izsijātus miltus un vaniļas ekstraktu. Olu baltumus ar atlikušo cukuru saputo stingrās putās un divos paņēmienos uzmanīgi iecilā šokolādes masā. Sagatavoto masu liek ar sviestu ieziestā un ar miltiem izkaisītā veidnē, mērenā siltumā cep cepeškrāsnī 30 minūtes.

Komentāri

M.M (: 2012. gada 6. novembris 21:04
Izklausās gardi taču nezin vai taisīšu - nav laika :)) varbūt bišku vēlāk meiģināšu! :)
Ingrīda 2010. gada 18. augusts 13:30
Cik tas ir mērenā siltumā? A kur vaniļas mērcīte? Kam Jūs visp rakstat tādu recepti? Vai tiem, kuri paši visu zina? Vai pati sev?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi