Vista burkā

2010. gada 3. janvāris
Foto: Rozelite
Pagatavošana
120 min
1. Vistu sadala pa gabaliem (tādiem, lai pēc tam var izvilkt no burkas). Ierīvē ar ķiploku un liek ledusskapī. Vēlamais ledusskapī turamais laiks ir vairākas stundas, bet var arī 1 h.
2. 3 litru burkā liek kārtām: šķēlēs sagriezti sīpoli - vista - rīvēti burkāni - sagriezta paprika. Tā liek vairākas kārtas līdz burkas augšai.
3. Liek burku aukstā cepeškrāsnī un patura tur 20 min. Tad slēdz cepeškrāsni uz 250 grādiem un pēc 10 min pārregulē uz 200. Cep apmēram 1-1.5 h. Tas atkarīgs no tā, cik lieli vistas gabali.
4. Kad vista gatava, ceļ burku ārā, izceļ no tās vistu un... labu apetīti!!!
5. Taukvielas nekādas NELIEK! Vista cepās savā sulā!
Uz augšu