Vistas gabaliņi sojas mērcē

Sastāvdaļas

  • Gab V istas filejas
  • Marinādei
  • 2 olas baltumi
  • 3 ēdamk. kartupeļu milti
  • 3 -4 ēdamk. gaišās sojas mērces
  • Mērcei
  • 2 ēdamk. sojas mērces
  • 2 ēdamk. pūdercukurs
  • Vīns nedaudz

Pagatavošana

180 min.
  1. Sagriež fileju nelielos gabaliņos vai sloksnītēs.
  2. Bļodā sajauc olas baltumus ar sojas mērci un kartupeļu miltiem un iegūtajā marinādē vistu marinē vismaz 2 stundas.
  3. Kad gaļa izmarinējusies pannā uzkarsē eļļu (daudz) (ieteiktu cept olīveļļā) un tajā glīti pa atcevišķiem gabaliņiem ieliek vistu un apcepina gabaliņus viegli brūnus (dažas minūtes) un izzvejo ārā lai varētu apcept nākošos. Kad vista gatava pannā ieber pēdercukuru, nedaudz apbrūnina un tad pievieno sojas mērci un vīnu un tad tajā atkal liek apceptos vistas gabaliņus un nedaudz pasutina (apmēram 5 min).
  4. Pasniedz pie rīsu ēdieniem kopā ar svaigu papriku.
  5. ***Šādi var gatavot arī smalki sagrieztās cūkgaļas strmēlītes .

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi