Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas gabaliņi sojas mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gab V istas filejas
  • Marinādei
  • 2 olas baltumi
  • 3 ēdamk. kartupeļu milti
  • 3 -4 ēdamk. gaišās sojas mērces
  • Mērcei
  • 2 ēdamk. sojas mērces
  • 2 ēdamk. pūdercukurs
  • Vīns nedaudz
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Sagriež fileju nelielos gabaliņos vai sloksnītēs.
  2. Bļodā sajauc olas baltumus ar sojas mērci un kartupeļu miltiem un iegūtajā marinādē vistu marinē vismaz 2 stundas.
  3. Kad gaļa izmarinējusies pannā uzkarsē eļļu (daudz) (ieteiktu cept olīveļļā) un tajā glīti pa atcevišķiem gabaliņiem ieliek vistu un apcepina gabaliņus viegli brūnus (dažas minūtes) un izzvejo ārā lai varētu apcept nākošos. Kad vista gatava pannā ieber pēdercukuru, nedaudz apbrūnina un tad pievieno sojas mērci un vīnu un tad tajā atkal liek apceptos vistas gabaliņus un nedaudz pasutina (apmēram 5 min).
  4. Pasniedz pie rīsu ēdieniem kopā ar svaigu papriku.
  5. ***Šādi var gatavot arī smalki sagrieztās cūkgaļas strmēlītes .
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas