Kartupeļu sacepums ar olu un zaļumiem

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 5 lieli kartupeļi
  • 10 olas
  • 250 g vārīta desa
  • Zaļumi (parasti lieku lokus dilles)

Pagatavošana

10 min.
  1. Nomizotus kartupeļus sagriež mazos kubiciņos, tad cep kā parastus ceptus kartupeļus pannā, lielā traukā sakuļ olas kurām pievienoti zaļumi un garšvielas pēc garšas. Tad apcep desu sagrieztu tikpat smalkos kubiciņos kā kartupeļus.
  2. Saceptos kartupeļus un desu liek lielā cepjamtraukā pārlej ar olu un samaisa, liek cepeškrāsnī aptuveni uz 10 minūtēm.
  3. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi