Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
J
Janka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vienīgais ēdiens, ar ķirbja piedalīšanos, kas man tiešām garšo...! Tikai tam visam klāt es vēl lieku, katram bļodiņā, grauzdētas ķirbju sēklas...! Ņammm...!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca patiešām ļoti garšīga! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aivuciite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vienmērīgāk apcepas, ja cep uz lielas uguns dziļā pannā, kurā iespējams grauzdiņus nepārtraukti "kratīt", izdarot līdzīgas kustības kā apmetot pankūku, tad iekšā vēl mīksti bet ārpusē apgrauzdēti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andrejs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Skaisti un garšīgi. Nebija chili-pieliku adžiku.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes