Kartupelu,selerijas un siera sacepums

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 60 g sviests
  • 1 sipols,sagriezts
  • 2 kiploka daivas,sasmalcinatas
  • 1 kg planasskeles sagrieztu kartupelu
  • 400 g planas skeles sagriezta selerijas sakne
  • 300 ml salda krejuma
  • 150 ml piena
  • 250 g ricotta siers
  • 3 ed.k sasmalcinatu locinu
  • Sals,melnie pipari
  • 2 ed.k rivmaizes
  • 3 edk rivets parmezana siers

Pagatavošana

90 min.
  1. Cep svista sipolu un kiploku 3-5 min. Ietaukota cepespanna liek kartam kartupelus,seleriju unsipolu,pabeidzot ar kartupelu kartu.Sajauc riccota sieru ar krejumu,pienu un lociniem,pieliek sali un piparus pec garsas,labi izmaisa,parlej darzeniem.parmezana sieru sajauc ar rivmaizi,parkai9sa darzeniem,cep ieprieks lidz 180*C sasildita cepeskrasni apmeram 1 stundu,pasniedz parkaisitu ar parmezana sieru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi