Makaroni ar ķiplokiem un olīveļļu

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 250 g svaigie makaroni
  • Pāris daiviņas ķiploka
  • 2 -3 ēd. k. olīveļļa
  • Variācija - var pievienot kaltētus tomātus

Pagatavošana

15 min.
  1. Šī recepte nāk no A.Waters brīnišķīgās grāmatas http://static.bookdepository.co.uk/assets/images/book/large/9780/7181/9780718154387.jpg
  2. Liek vārīties makaronus.
  3. Uzkarsētā olīveļā (ņemu extra virgin) ber iekšā sakapātus vai saspiestus ķiplokus, un uz vidējas uguns drusku apcep, uzmanīgi raugot, lai nepaliek brūni. Tad samaisa ar makaroniem.
  4. Variācijai var pievienot arī kaltētus tomātus. Pati lietoju tikai sausos kaltētos tomātus (ne tos, kas eļļā) un šī ēdiena ģeniālās vienkāršības dēļ uzskatu, ka ar garšvielām bagātināti tomāti te ir lieki. Es kaltētos tomātus apleju ar verdošu ūdeni, ļauju ievilkties, un tad ar šķērēm sagriežu mazos gabaliņos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi