Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista salda krejuma merce

2009. gada 21. decembris
Foto: Diāna Millere
Pagatavošana
20 min
1. Pusstilbiņu skaits atkarīgs no tā cik cilvēkiem tiek gatavots.
2. Pusstilbiņus ierīvē ar sāli un pipariem un liek uz pannas apcepties eļļā, kad gatavs liek katliņā, kur jau uz nelielu ūdens daudzumu ir izskīdināts 1 buljona kubiciņš un liek lai mazliet pasautējas. Tikmēr uz tās pasas pannas liek sagrieztus sķēlītēs sampinjonus un smalki sagrieztus 3 kiplokus un pusīti sagrieztu vidēju sīpolu un nedaudz vidusjūras garšvielu maisījuma. Visu apcep un pievieno klāt pusotru ēd.k. miltu...apcep. Visu pannas saturu liek klat vistiņai...samaisa..un pievieno saldo krējumu...mazliet pavāra lidz pirmajiem burbuļiem un mercīte gatava.
3. Labi garšo kopā ar risiem.
4. Labu apetīti! Ceru, ka Jums garšos tikpat labi kā mums :)
Uz augšu