Kartupeļu plācenīši ar tunci un dārzeņiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu
  • 1 kārbiņa konservēta tunča eļļā
  • 1 burkāns
  • 200 g konservētas kukurūzas
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari
  • Rīvmaize

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupeļus novāra mīkstus, nokāš, atdzesē un sastampā.
  2. Tuncim nolej eļļu, saspaida un pievieno sarīvētus burkānus un konservēto kukurūzu, kurai noliets šķidrums. Visu samaisa.
  3. Pieliek olu, pieber sāli un piparus, iemaisa atdzesēto kartupeļu masu.
  4. No mīklas ar rokām veido plācenīšus, tos apviļā rīvmaizē un cep sakarsētā eļļā zeltaini brūnus.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Ilze Jukša 2009. gada 30. decembris 10:51
Tā ola ir jēla?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi