Biezpiena,cepumu kucinja

Sastāvdaļas

  • Ievarijums aprikozu
  • Apalji cepumi(diametra 5 cm),vai "selgas"
  • Biezpiens(ar krejumu)
  • Medus
  • Pudercukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. panemam cepumus,cepumam otra puse uzliek picinju medus un pieliek pie shkivja(uz kura tiek gatavots) lai neslid.
  2. Pirma karta ar ievarijumu,liekam cepumus virsu atkal,otra karta biezpiens,tad atkal cepumi pa virsu..tresa karta ievarijums,ceturta karta biezzpiens,tad ievarijums un nakamaa garta biezpiens,tad pedejo kartu cepumi...Tad pari visam biezpienu parklaajam..un uzrivejam cepumus pa virsu,un pudercukuru... Jaieliek ledusskapi un kadam 17 h.. Lai labi garsho!
    Pirma karta ar ievarijumu,liekam cepumus virsu atkal,otra ka...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi