Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena,cepumu kucinja

Biezpiena,cepumu kucinja

FOTO: Sintija Romanova

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ievarijums aprikozu
  • Apalji cepumi(diametra 5 cm),vai "selgas"
  • Biezpiens(ar krejumu)
  • Medus
  • Pudercukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. panemam cepumus,cepumam otra puse uzliek picinju medus un pieliek pie shkivja(uz kura tiek gatavots) lai neslid.
  2. Pirma karta ar ievarijumu,liekam cepumus virsu atkal,otra karta biezpiens,tad atkal cepumi pa virsu..tresa karta ievarijums,ceturta karta biezzpiens,tad ievarijums un nakamaa garta biezpiens,tad pedejo kartu cepumi...Tad pari visam biezpienu parklaajam..un uzrivejam cepumus pa virsu,un pudercukuru... Jaieliek ledusskapi un kadam 17 h.. Lai labi garsho!
    Pirma karta ar ievarijumu,liekam cepumus virsu atkal,otra ka...

    FOTO: Sintija Romanova

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurzemnieku aukstā zupa ar siļķi, olām un kartupeļiem

Kurzemnieku aukstā zupa ar siļķi, olām un kartupeļiem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas