Gardā lazanja

2009. gada 14. decembris
Foto: Ilze Vīksne
Pagatavošana
50 min
1. Apcep liellopu gaļu pievienojot garšvielas, sagrieztus sīpolus, sarīvētus burkānus, ķiplokus. Kad gandrīz gatavs-pievieno kubikos sagrieztus tomātus,čilli piparu, tomātu mērci - samaisa un visu gaļas masu pārlej ar saldo krējumu. (ja gaļas daudz un nav tik pašķidra-pielejam ūdeni)-un garšvielas pēc garšas.
2. Pāņem formu- pirmo kārtu liek gaļas mērci!!!Tad kārtu makaronu plātes Lazanjai, atkal gaļu, tad makaronus, pēdējai kārtai jābūt gaļas masai.
3. Liek jau uzsilušā cepeškrāsnī uz 20min (180'). Pēc 20 min.pārziež augšējo kārtu ar krējumu, liek cepeškrāsnī uz 5min, tad atkal ņem ārā un pārkaisa lazanju ar rīvētu sieru un zaļumiem, liek cepeškrāsnī vēl uz 5min.
4. (pagatavošanas laiks 30min.)
5. Padod atdzesētu, lai vieglāk sagriezt.
6. (Kam garšo-laba piedeva ir olīvas)
Uz augšu