Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Viltotais zaķis sinepju kažokā

2009. gada 13. decembris
Foto: Gachux
Šī nav mana recepte, bet ņemta no "Garšīgi mājas ēdieni". Vienkārši ēdiens man tik ļoti garšo, ka gribu, lai to nogaršo tie, kuri "Garšīgi mājas ēdieni" nav iegādājušies.
Pagatavošana
60 min
1. Sīpolu nomizo, sasmalcina, apcep taukvielās un atdzesē.
2. Bļodā samaisa rīvmaizi un pienu. Apmēram 10 minūtes briedina. Pievieno visas garšvielas, samaisa.
3. Pievieno maltoģaļu, rīvētos burkānus, olu, tomātu biezeni, anšovu sālījumu un sīpolus.
4. No miklas izveido garenu kukulīti, liek uz ieziestas vai ar cepāmo papīru noklātas plāts. Apziež ar sinepēm un pārkaisa ar rīvmaizi.
5. Cep 200 grādos apmēram 40 minūtes. Nobeigumā pārlej ar buljonu.
6. Pasniedz ar salātiem un vārītiem kartupeļiem. Iebiezinot buljonu, var pagatavot mērci. Atdzesēts lieliski garšos uz maizes.
Uz augšu