Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Viltotais zaķis sinepju kažokā

Šī nav mana recepte, bet ņemta no "Garšīgi mājas ēdieni". Vienkārši ēdiens man tik ļoti garšo, ka gribu, lai to nogaršo tie, kuri "Garšīgi mājas ēdieni" nav iegādājušies.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 1 /2 ēdamkarote margarīna vai sviesta
  • 40 g rīvmaizes
  • 300 g piena, 1. tējk. sāls
  • Melnie pipari
  • 1 /2 tējk. karija
  • 1 /2 tējk. ingvera
  • 400 g maltās gaļas
  • 1 -2 sarīvēti burkāni, 1 ola
  • 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
  • 2 tējkarotes anšovu sālījuma (vai 1/4 tējkarotes sāls)
  • Panēšanai un cepšanai: sinepes (franču ar graudiņiem, bet var citas pēc savas gaumes) , rīvmaize, gaļas buljons (kubiņš + ūdens)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīpolu nomizo, sasmalcina, apcep taukvielās un atdzesē.
  2. Bļodā samaisa rīvmaizi un pienu. Apmēram 10 minūtes briedina. Pievieno visas garšvielas, samaisa.
  3. Pievieno maltoģaļu, rīvētos burkānus, olu, tomātu biezeni, anšovu sālījumu un sīpolus.
  4. No miklas izveido garenu kukulīti, liek uz ieziestas vai ar cepāmo papīru noklātas plāts. Apziež ar sinepēm un pārkaisa ar rīvmaizi.
  5. Cep 200 grādos apmēram 40 minūtes. Nobeigumā pārlej ar buljonu.
  6. Pasniedz ar salātiem un vārītiem kartupeļiem. Iebiezinot buljonu, var pagatavot mērci. Atdzesēts lieliski garšos uz maizes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas