Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sēņu un maltās gaļas mērce

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa (vislabāk cūkgaļas) 400g
  • Sasaldētās (un iepriekš izvārītas) gailenes
  • Saldais krējums 250g
  • Skābais krējums 15%, 150g
  • Nedaudz miltu (2-3 ēd.k.)
  • Garšvielas pēc gaumes
  • 1 paliels sīpols
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Apcep malto gaļu kopā ar sēnēm (atsaldētām) 3-5 min, pievieno sīpolus, cep 10 min kamēr gandrīz gatavs un apcepies zeltaini brūns, pievieno garšvielas, apmaisa, apcep vēl 2 min, tad pievieno miltus, apmaisa un ielej saldo un skābo krējumu. samazina uguni gandrīz uz minimumu un sautē vēl 15 min. ja liekas ka ir par biezu mērce, var pieliet nedaudz karsta ūdens.
  2. Ideāli garšo ar vārītiem griķiem un rīsiem, var arī ar kartupeļiem (tikai ne ceptiem).
  3. Lai labi garšo! :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas