Sēņu un maltās gaļas mērce

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa (vislabāk cūkgaļas) 400g
  • Sasaldētās (un iepriekš izvārītas) gailenes
  • Saldais krējums 250g
  • Skābais krējums 15%, 150g
  • Nedaudz miltu (2-3 ēd.k.)
  • Garšvielas pēc gaumes
  • 1 paliels sīpols

Pagatavošana

25 min.
  1. Apcep malto gaļu kopā ar sēnēm (atsaldētām) 3-5 min, pievieno sīpolus, cep 10 min kamēr gandrīz gatavs un apcepies zeltaini brūns, pievieno garšvielas, apmaisa, apcep vēl 2 min, tad pievieno miltus, apmaisa un ielej saldo un skābo krējumu. samazina uguni gandrīz uz minimumu un sautē vēl 15 min. ja liekas ka ir par biezu mērce, var pieliet nedaudz karsta ūdens.
  2. Ideāli garšo ar vārītiem griķiem un rīsiem, var arī ar kartupeļiem (tikai ne ceptiem).
  3. Lai labi garšo! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi