Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Tīnas biezpiena pīrāgs ar āboliem

Tīnas biezpiena pīrāgs ar āboliem

FOTO: Baiba

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 100 g sviests
  • 75 g cukurs
  • 1 ola
  • 300 g kviešu milti
  • Pildījumam:
  • 250 g biezpiens
  • 100 g skābs krējums
  • 1 ola
  • 75 g cukurs
  • 1 /2 tejk. vaniļas cukurs
  • 2 -3 āboli
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Mīkstu sviestu saputo ar cukuru. Pievieno olu un vēl kārtīgi saputo.
  2. Pievieno miltus un izmaisa viendabīgu mīklu. ieklāj mīklu veidnē un piespiez līdzenā veidā pie pamatnes un tās malām (es izmantoju stikla formu ar robainām maliņām).
  3. Nomizo ābolus un izgriež serdes. Sagriež šķēlītēs un liek uz mīklas, pāri pārkaisa kanēli.
  4. Samaisa biezpienu ar krējumu, olu un garšvielām. Uzklāj biezpiena masu uz āboliem.
  5. Cep 175 grādu temp apmēram 40 minūtes, līdz pildījums sarecē un malas apbrūnā.
    Cep 175 grādu temp apmēram 40 minūtes, līdz pildījums sarecē...

    FOTO: Baiba

  6. Lai izdodas garšīgi! :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas