Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Tīnas biezpiena pīrāgs ar āboliem

2009. gada 9. decembris
Foto: Baiba
Pagatavošana
50 min
1. Mīkstu sviestu saputo ar cukuru. Pievieno olu un vēl kārtīgi saputo.
2. Pievieno miltus un izmaisa viendabīgu mīklu. ieklāj mīklu veidnē un piespiez līdzenā veidā pie pamatnes un tās malām (es izmantoju stikla formu ar robainām maliņām).
3. Nomizo ābolus un izgriež serdes. Sagriež šķēlītēs un liek uz mīklas, pāri pārkaisa kanēli.
4. Samaisa biezpienu ar krējumu, olu un garšvielām. Uzklāj biezpiena masu uz āboliem.
5. Cep 175 grādu temp apmēram 40 minūtes, līdz pildījums sarecē un malas apbrūnā.
Foto: Baiba
6. Lai izdodas garšīgi! :)
Uz augšu