Mango krēms

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Mango - 2
  • Cukurs- 100 g
  • Citrona sula - 1 ēd.kar
  • Želatīns - 1 ēd.kar
  • Saldais krējums - 350 ml

Pagatavošana

25 min.
  1. Mango nomizo, mīkstumu atdala no kodola. Lielāko daļu mango mīkstuma sasmalcina, pievieno cukuru un sablendē, pielej citrona sulu.
  2. Želatīnu izkausē 3 ēd.kar. ūdens un piejauc mango biezenim.
  3. Saldo krējumu sakuļ. Līdzko biezenis sāk sastingt, pievieno sakulto krējumu. Masu saliek porciju traukos un liek ledusskapī uz 3 stundām.
  4. Krēmu rotā ar mazos gabaliņos sagrieztu atlikušo mango.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi