Viltotie kāpostu vīstoklīši

Sastāvdaļas

  • Apmēram puse kāpostgalvas
  • 300 g maltās gaļas
  • Aptuveni 300 ml tomātu mērce ar ķiplokiem

Pagatavošana

40 min.
  1. Katlā ieliek malto gaļu un ielej ūdeni gaļas līmenī, sautē, kamēr vairs nav jēla. tajā pašā katlā pieber sagrieztus kāpostus. sajauc ar malto gaļu un sautē, kamēr kāposti gatavi. tad piejauc tomātu mērci ar ķiplokiem. un apmēram 10 min vēl pasautē, ik pa brītiņam apmaisot. viss process notiek uz lēnas uguns.
  2. ja vēlas var pievienot sāli, bet būtībā tas nav vajadzīgs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi