Putra sāmu gaumē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļi
  • 5 dl ūdens
  • 1 /2 dl piens
  • 1 /2 tējk. sāls
  • 2 ēd.k. sviests

Pagatavošana

15 min.
  1. Nomazgā un nomizo kartupeļus un uzvāra ūdeni. Sālsūdeni vāra kartupeļus mīkstus. Ūdeni nolej , bet paglabā. Kartupeļus samīca. Pienu uzvāra. Samīcītajiem kartupeļiem pielej karsto pienu un spēcīgi saputo. Ja tupeņu putra, jūsuprāt, ir pārāk bieza , tai var pieliet ūdeni , kurā kartupeļi vārījās.
  2. Pievieno sviestu un pasniedz ar gaļas, zivju vai desu ēdieniem , vai vienkārši ar brūkleņu ievārījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi