Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 3 āboli var arī rabarberus
  • 2 glāzes miltu
  • 50 gr. pūdercukura
  • Pusteijkarote sodas
  • 200 gr. sviesta
  • 0.5 glāzes cukura
  • Garšvielas
  • Sāls,vanilīns,kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas dzeltenumus sajauc ar pūdercukuru ,sāli ,sodu,sviestu.Pamazām maisot pievieno miltus.1/3 daļu mīklas ieliek leduskapī saldēšanai uz 1 stundu.
  2. Pārējo daļu liek uz pannas,izmīca līdz maliņām.Uzrīvē ābolus virsū ,ja garšo var apkaisīt ar kanēli.un ja ļoti skābi āboli var pabērt ar cukuru.Tad uzliek saputotu olu baltumus ,kurām pakāpeniski pievienota pusglāze cukura.
  3. Nobeidzot uzrīvē sastingušo mīklu.Cep cepeškrāsnī,mērenā siltumā 50-60min.Kad torte gatava apkaisa ar pūdercukuru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas