Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Jūras un sauszemes velšu maigas vakariņas

2009. gada 29. novembris
Foto: Aivars Līpenītis
Pagatavošana
20 min
1. Vistu sagriež nelielos gabaliņos, pusripiņās sagriež sīpolu, sasmalcina ķiploku, izspiež apelsīna sulu, sagriež olīvas ripiņās.
2. Nelielā emaljētā katliņā izkausē sviestu, ieber ķiploku un sīpolu un dažas sekundes ātri apcep/apsautē, pieber klāt kariju un sāli un izmaisa.
3. Liek klāt vistu, aiztaisa katliņam vāciņu un pacep/pasautē 2-3 minūtes uz lielas uguns, 2 reizes apmaisot. Pievieno garneles, kukurūzas vālītes, olīvas, apelsīna sulu. Aizver vāku un pasautē 2 minūtes uz nelielas uguns.
4. Lej klāt saldo krējumu un ar aizvērtu vāku pasautē vēl 1 minūti.
5. Pievieno uzbriedinātas, notecinātas nūdeles vai izvārītus spageti un uz lielas uguns ātri apmaisot pusminūti pacepina.
6. Var pasniegt ar Ķīnas salātiem (atrodami manās receptēs)
Uz augšu