Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas mērce "garšo ka prieks"

2009. gada 25. novembris
Foto: Jānis Strods
Pagatavošana
45 min
1. Sākam cept daiviņas sagrieztas sēnes, pēc pāris minūtēm pievienojam 1x1 cm. sagriezto vistas fileju. Paralēli otrā pannā sviestā apcepam burkānus, kad tie mīksti, tos izņemam ārā. Pēc tam tajā pašā pannā cepam sīpolus, kamēr tie ir arī kārtīgi izcepušies. Kad 1. pannā gaļa ar sēnēm ir sacepusies, pievienojam sagrieztu papriku ar sagrieztiem skābētiem gurķiem, tad cep kamēr paprika apcepusies. Tad pievieno garšvielas pēc saviem ieskatiem un saceptos sīpolus, un saceptos burkānus. Tagad ir pienācis laiks skābajam krējumam, lieciet droši iekšā visu iepakojumu un var gadīties ka vēl vajadzēs, tas atkarīgs cik biezu mērci vēlaties. Tad vēl pa virsu uzber zaļumus, samaisa un ļauj garšai ievilkties.
2. Man šī mērce ļoti smeķē ar griķiem , bet droši var ēst arī ar rīsiem.
3. Labu apetīti, ceru ka garšos.
Uz augšu