Pasta ar tomàtiem un mozzarella

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g bavette vai spaghetti
  • 4 -5 nobriedushi tomàti
  • 300 g mozzarella
  • Sìpols(man gan labàk sìpola vietà patìk izmantot puravu)
  • Kiploka daivinja
  • Parmiggiano vai grana
  • Sàls, pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Apcep puravu un kiploka daivinju, kamèr kiploks paliek zeltains. Pievieno ne pàràk smalki sagrieztus tomàtus. Sautè, kamèr tomàti pavisam mìksti, bet nav putrà, iznem kiploka daivinju. Pa to laiku uzvàra pastu, nolej ùdeni. Pievieno tomàtus, kàrtìgi samaisa un uz mazas uguns min.2 pasautè. Pievieno kubinjos sagrieztu mozzarella, samaisa un pasniedz ar sieru.
  2. Var pievienot arì cherry tomàtinus, sagrieztus uz pusèm un apceptus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi