Pasta ar tomàtiem

Sastāvdaļas

  • 400 g makaroni gliemezìshi(orecchiette)
  • 1 kg nobriedushi tomàti
  • Olìvella
  • Kiplokdaivina
  • Parmigiano siers

Pagatavošana

30 min.
  1. Pavàrìt tomàtus 2 min. Iznemt no ùdens, nonemt mizu, pàrgriezt uz pusèm, iznemt sèklas un sagriezt vidèji lielos gabalos. Pannà uzkarsèt ellu un apcepinàt mazliet kiploka daivinu. Pievienot sagatavotos tomàtus, sàli, piparus, sautèt uz vidèjas uguns apmèram 20min, kamèr mèrce paliek bieza un spìdìga. Iznemt kiploku. Pa to laiku uzvarìt makaronus. Pievienot mèrci un samaisìt. Pasniegt ar rìvètu parmigiano.
  2. Gatavojot tomàtu mèrci, var pievienot arì sasmalcinàtu svaigo baziliku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi