Vistas cepetis medus un dzērveņu mērcē

Sastāvdaļas

  • Vista
  • Dzērvenes (2 glāzes)
  • Dzērveņu sula 150 gr
  • Timiāns
  • Kanēļa mizas
  • Medus 2-3 ēd.kar

Pagatavošana

120 min.
  1. Vistu ieliek cepampannā un pievieno: 1 gl. dzērvenes, 150gr. dzērveņu sulu, nedaudz timiāna lapas, 2 ēd. kar. medu (medu izšķīdina sulā).
  2. Pusi no pievienotajām dzērvenēm saspaida sulā.
  3. Kanēļa mizas sasprauž vistā (dziļi- tā lai no ārpuses vairs nav redzams)
  4. Vistu apsmērē ar medu (1 ēd.kar);
  5. Vistas vēderā saliek atlikušās dzērvenes un timiānu;
  6. Pannu, tā lai vista ar muguru uz augšu, ievieto cepeškrāsnī un cep 200 C apmēram 1.5st.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi