Komentāri par: Biezpiena pīrāgs ar ķiršiem

Esmeralda 2016. gada 14. februāris 20:18
Nebija pudiņa, pieliku skābo krējumu un vaniļas cukuru, kā ari skābos saldētos ķiršus- sanāca super! Garša kā siera kūkai!
Evita 2016. gada 15. janvāris 16:51
maz vajag sviestu savadak necepjas viss skidrs
Reinis 2012. gada 25. augusts 22:07
Kūka ļoti garšīga. Vienīgi man nebija ķirši tāpēc tos aizvietoju ar saldētām zemenēm un mellenēm. Un domāju ka tā bija milzu kļūda! Jo man tā kūka pa vidu bija diezgan šķidra. Kad atdzesēju kļuva nedaudz stingrāka bet tik un tā kad griezu sula tecēja pa visām malām bet kad saliku uz šķīvīšiem bija jau normālas.
roze 2012. gada 4. maijs 19:11
es neliku klāt vaniļas pudiņu, bet gan vaniļas cukuru un bišķīt cepjampulveri.. bija super!! :)
Linda 2011. gada 27. aprīlis 17:43
Nu vareni laba sanaaca!!! Man gan ar to cepshanas laiku bija pilniigi kas cits, gandriz uz pusi ilgak :) bet nu tas sakara ar manu 'superigo' cepeshkraasni!
Vanilas pudins gan izpalika, jo isti nebija jausmas, kas tas taads...taa ka neesu Lv, tad ari ists biezpiens nebija, bet gan Ricotta, bet nu gala rezultaats bija labs!
aalleexx 2010. gada 16. jūlijs 15:30
Visiem sveiki!Nezinaju kā tik no liela biezpiena daudzuma vaļā un nu šī recepte!!!Ļoti garšīga un sanāca no pirmās rizes,taisīt tiešām viegli!Autorei PALDIES!!!!
Manete Kr 2010. gada 2. aprīlis 17:34
Bizpiena daljai vajag mazaak sviesta! Citaadi jau interesanti! :)
Egils Kuprijanovs 2009. gada 22. novembris 09:30
Vajadzētu būt ļoti garšīgai !
Tik mazzītiņš padoms ,ja drīkst ? Sviesta mīklai sviestu vai margarīnu izkausēt kādā ugunsizturīgā traukā ,tad iejaukt vai iemiksēt cukuru ,tad olas un beidzot miltus .Tā taču vieglāk un ātrāk .Un mazzītiņš mīnuss = nesakrīt gatavošanas laiks ar laiku ko jāpavada gatavojot .

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes