Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Trusis alus mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Trusis - 1.5 kg
  • Paprika - 2gab
  • Sīpoli - 2.gab
  • Gaišais alus - 0.5l
  • Melnie pipari
  • Sāls
  • Eļļa
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Trusi sadala gabaliņos, liek uz sakarsētas pannas un apcep eļļā brūnu.
  2. Kad trusis labi apcepts, pievieno smalkos gabaliņos sagrieztu pariku un sīpolus - pacepina 10 min.
  3. Truša gabaliņus izņem no pannas un saliek sautējamā katlā, pārkaisa ar sāli un melnajiem pipariem.
  4. Pannā, kur palikuši tauki ar papriku un sīpoliem no cepšanas pielej alu un uzvāra.
  5. Visu pannas saturu pārles trusim, kas atrodas katlā. Turpat pievieno ūdeni - tā lai pārklāj gaļu.
  6. Katlu noslēdz ar vāku un sutina 1.5stundu.
  7. Šķidrumu izlej traukā kurā tiks gatvota mērce. Nolitaja šķidrumam pievieno miltus. Mērce gatava. Un truša gabaliņi arī.
  8. Kopējais pagatavošanas laiks apmēram 2.st.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas