Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rīsu pudiņš ar šokolādi

Rīsu pudiņš ar šokolādi

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 tases piena
  • 1/2 tase cukura
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 tase rīsu (vislabāk ''arborio'')
  • 1/2 tējk. tīra vaniļas ekstrakta
  • 85 g sīkos gabaliņos salauztas tumšās šokolādes(vēlams 85% kakao)
  • Svaigi augļi
  • Piparmētra
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ielej katlā pienu, ieber cukuru un šķipsniņu sāls un uz lēnas uguns uzvāra.
  2. Pievieno rīsus un vāra 20 minūtes, brīdi pa brīdim apmaisot, līdz rīsi uzbriest(ja maisījums kļūst pārāk biezs un lipīgs, pielej vēl mazliet piena, lai tas būtu tik biezs kā krējums). Pielejiet vaniļas ekstraktu. Vārīšanas procesa beigās iejauc šokolādi un samaisa.
  3. Salejiet rīsu pudiņu bļodiņās Atstāj istabas temperatūrā, lai padziest. Pirms pasniegšanas rotā ar svaigiem augļiem un piparmētras lapiņām.

    Lai labi garšo!
    Salejiet rīsu pudiņu bļodiņās  Atstāj istabas temperatūrā, l...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas