Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Šampinjonu biezeņzupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g sagrieztu šampinjonu - šķēlītēs
  • 1 neliels sasmalcināts sīpols
  • 1 /2 safrāns
  • 50 g sviesta
  • 250 ml vistas gaļas buljona
  • 250 ml piena
  • 120 ml krējuma
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • Baltās maizes sausiņi
  • Pipari un sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Katliņā izkausējiet sviestu,ielieciet sēnes,sīpolus un safrānu un apcepiniet kādas 5 minūtes,kamēr kļūst mīksti.Ieberiet miltus un labi samaisiet.Tad katliņā ielejiet buljonu un pienu,ieberiet piparus,sāli.Uzlieciet vāku un vāriet uz lēnas uguns ap 20 minūtes,reizēm pamaisot.Pievienojiet krējumu un ar mikseri vai blenderi samaisiet saturu,kamēr iegūsiet viengabala masu.
  2. Pasniedzot,zupā ielieciet baltās maizes sausiņus un greznojiet ar zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas