Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kārtainā jāņogu torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Irdenajai smilšu mīklai
  • 300 g miltu
  • 80 g cukura
  • 1 šķipsniņa sāls
  • 220 g sakāpāta sviesta
  • 1 ola
  • Ogu putām
  • 180 g jāņogu ievārījuma
  • 75 g cukura
  • 2 olu baltumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Mīklai paredzētos miltus uz dēlīša vai galda sakapā kopā ar pārējiem produktie, un žigli samīca gludu mīklu. Izveido apaļu bumbu, ietin folijā un vismaz uz 30 minūtēm, novieto aukstumā.
  2. Sakarsē krāsni. Mīklu sadala 4 vienādā daļās un katru izveltnē veidnes pamata lielumā. Pa vienai kārtai pilda veidnē un cep zeltaini brūnu dzeltenumu.
  3. Ogu putām paredzēto ievārījumu saputo ar cukuru un olu baltumiem, apziež 3 plāksnes un saliek vienu uz otras. Virspusējo atstāj neapziestu. Pirms pasniegšanas kūku pārkaisa ar pūdercukuru. Tortei jāievelkas 1-2 stundām.
Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas