Linda

2005. gada 1. maijs
Foto: Vivita Ļebedeva
Pagatavošana
1 min
1. Ruleti sagriež šķēlēs.Paņem palielu bļodu un izklāj visu ar ruletes šķēlēm,ja grib kaut ko greznāku tad bļodas apakšu var izklāt ar zemenēm un bļodas malas ar ruleti.Citā traukā sajauc biezpienu [kas 3 reizes izmalts caur gaļas mašīnu vai kā citādi sasmalcināts] ar riekstiem,konfektēm,citrona miz.
2. Pielej uzbriedinātu želantīnu,ātri izmaisa, un pieliek saputotu putukrējumu ar cukuru.Iegūto masu lej ruletes šķēlēm.Pa virsu noklāj ruletes šķēles,un liek bļodu vēsumā,lai sastingst masa.
3. Pēc tam izgāž torti .Var arī izrotāt.Labāk torti taisīt ir iepriekšējā dienā pirms pasniegšanas.
Uz augšu