Čilli trifeles

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 100 g konditorejas šokolādes
  • 150 g tīrītu ķirbju sēklu
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • ¼ TK (vai vairāk) čilli pulvera

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausē šokolādi kopā ar vaniļas cukuru, bet cukuram neļauj izkust līdz galam, lai paliek sīki kraukšķīši. Rūpīgi iemaisa čilli pulveri. Pieber ķirbju sēklas, vēlreiz rūpīgi izmaisa. Ar tējkaroti liek konfekšu izmēra piciņas uz cepamā papīra, kas uzklāts uz dēlīša.
  2. Atstāj uz 2 stundām ledusskapī, lai sastingst. Sastingušas konfektes saliek papīra formiņās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi