Ābolu - upeņu ievārījums

Sastāvdaļas

  • Āboli, saldētas upenes, cukurs

Pagatavošana

120 min.
  1. upenes izņemu no saldētavas, lieku katlā ar nelielu cukura daudzumu, lai atkūst. parasti to daru uz malkas plīts. ābolus nomizoju, sagriežu daivās, tad vēl sīkāk katru daivu. pievienoju atkusušajām upenēm, pieberu cukuru un vāru. neko nesveru.
  2. ievārījums iznāk aromātisks, izskatīgs un garšīgs. labi saželē.

Komentāri

Laila 2013. gada 28. augusts 08:11
Kadu cukuru izmantojat?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi