Pangasijas fileja ar rīsiem mājas gaumē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 pangasijas filejas
  • 1 paprika
  • 2 tomāti
  • 1 neliels sīpols
  • TWINS garšvielu maisījums zivīm
  • Baziliks
  • Sāls
  • 200 g siera
  • Rīsi

Pagatavošana

25 min.
  1. lēni atsaldētu pangasijas fileju no abām pusēm iesmērē ar zivju garšvielu, nedaudz sāls un baziliku, atstāj 5 min ievilkties. sagriež mazos gabaliņos papriku, sīpolu un 1 tomātu, un liek uz pannas apcepties, nelielā eļļas daudzumā.
  2. Liek uz pannas cepties pangasijas fileju, apcep vienu pusi, apmēram 10 min. līdz apbrūninās. Tiklīdz pangasija apgriezta, uz tās kārto paprikas maisījumu, tad tomātu ripiņas un visu pārkaisa ar rīvētu sieru. Uzliek pannai vāku un atstāj cepties apmēram 10 min. pangasijas fileju pasniedz kopā ar rīsiem, labi iet klāt arī šampinjonu mērce.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi