Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Biezās pankūkas rafaello

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 1 ola
  • 250 ml piena
  • 50 g rauga
  • 100 ml krējuma
  • 1 ēdamkarote cukura
  • šķipsna sāls
  • 150 g kokosriekstu skaidiņu
  • Cukurs
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Bļodā lej siltu pienu, pievieno ēdamkaroti cukura, saberztu raugu, nedaudz miltu, izmaisa un noliek siltā vietā, lai ierūgst.
  2. Iesit 1 olu, pievieno sāli, krējumu, maisot, pievieno tik daudz miltu, lai mīklai būtu pabieza krējuma konsistence, pievieno 100g kokosriekstu skaidiņu, izmaisa. Bļodu pārklāj ar drānu un noliek siltā vietā, lai mīkla uzrūgst (apm. 1/2 stundu).
  3. Uz pannas sakarsē eļļu un cep pankūkas no abām pusēm. Izceptās pankūkas liek uz papīra dvieļa, lai nosūcas liekā eļļa.
  4. Atlikušās kokosriekstu skaidiņas sajauc ar cukuru un ar tām apkaisa vēl siltas pankūkas.
  5. Pankūkas var pasniegt arī ar saldu biezpienu vai ievārījumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas