Gaisīgā kūka

Sastāvdaļas

  • 400 -500 g jebkurš ievārijums
  • 5 -6 olu baltumi

Pagatavošana

20 min.
  1. olu baltumus sakuļ stingrās putās, pievieno ievārijumam. Liek cepamajā traukā. Cep 12- 15 min cepeškrāsnī. Kad kūka kļuvusi brūngana, to izņem un atdzesē.
  2. Pasniedz ar pienu kā saldo ēdienu vai pie kafijas.

Komentāri

Gunita 2012. gada 15. maijs 15:47
cik grādos jācemp ?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi