Spageti ar sieru

2009. gada 15. novembris
Foto: Laura Birša
Pagatavošana
25 min
1. Paņem kastroli un piepildi to puspilnu ar ūdeni (varbūt mazliet vairāk). Uzliec vārīties. Kad ūdens burbuļo, iemāni spageti iekšā katliņā (kā spirālē), nu galvenais lai viņi būtu zem ūdens. Pielej klāt +/- 2 vai 3 ēdamkarotes olīveļļu un 1 tējkaroti vegettas. Samaisa un vārot stāvi klāt katliņam - ik pa brītiņam pamaisot. ... Un tad kad esi pārliecinājusies - esi nogaršojusi 1nu makarončiku un viņš ir mīksts - viņi ir gatavi nokāšanai, bet atliec atpakaļ katliņā (nav jāliek visa paciņa makaronu, tas atkarīgs no cilvēku daudzuma.). Tad pielej mazliet klāt eļļu (nesalipšanai) un pierīvē klāt krievijas sieru. Rīvē, rīvē, samaisi...rīvē, rīvē, samaisi. (sieru liec tik daudz cik sirds vēlas). tad kad esi pierīvējusi vēlamo siera daudzumu klāt, uzliec uz katliņa vāku un atstāj virsū, lai siers pakūst, un un neaizmirsti pielikt dilles (smaržai un ļoti interesantai garšai).
2. Spageti ļoti gardi pasniegt kopā ar hot-dog garajiem vārītajiem cīsiņiem & kečupu (iesaku spilvas).
3. Bon'apetit!
Uz augšu