Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mēle saldā krējuma mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liellopu mēle
  • Sāls
  • Malti pipari
  • Smaržīgie pipari
  • Lauru lapa
  • 2 ķiploku daiviņas
  • Mērcei
  • Gabaliņš sviesta
  • 1 tējkarote miltu
  • 250 ml saldā krējuma
  • Dilles
  • Sāls
  • Malti pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Mēli lieciet sālsūdenī,iemetiet lauru lapas,ķiplokus,pieberiet piparus un vāriet 2 stundas.
  2. Mērcei uz pannas izkausējiet sviestu,pieberiet miltus un apcepiet.Pielejiet saldo krējumu,pieberiet sāli,piparus un sasmalcinātas dilles.Notīrītu un šķēlītēs sagrieztu mēli lieciet mērcē un karsējiet,līdz tā sasilst.
  3. Labi garšos kopā ar kartupeļu biezeni un svaigiem salātiem!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas