Mēle saldā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • Liellopu mēle
  • Sāls
  • Malti pipari
  • Smaržīgie pipari
  • Lauru lapas
  • 2 ķiploku daiviņas
  • Mērcei
  • Gabaliņš sviesta
  • 1 tējkarote miltu
  • 250 ml saldā krējuma
  • Dilles
  • Sāls
  • Malti pipari

Pagatavošana

120 min.
  1. Mēli lieciet sālsūdenī,iemetiet lauru lapas,ķiplokus,pieberiet piparus un vāriet 2 stundas.
  2. Mērcei uz pannas izkausējiet sviestu,pieberiet miltus un apcepiet.Pielejiet saldo krējumu,pieberiet sāli,piparus un sasmalcinātas dilles.Notīrītu un šķēlītēs sagrieztu mēli lieciet mērcē un karsējiet,līdz tā sasilst.
  3. Labi garšos kopā ar kartupeļu biezeni un svaigiem salātiem!

Komentāri

Andis 2013. gada 18. janvāris 16:56
Iztaisiju no brieza meles. Labs.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi