Sākums > Receptes > Deserti

Valentīndienas cepumi ar šokolādi

2009. gada 14. novembris
Foto: Liene
Pagatavošana
70 min
1. Sasmalcini šokolādi
2. Ūdens peldē izkausē paciņu sviesta,bļodā saputo olas. Tām pievino sviestu, vaniļas cukuru, sodu un šķipsniņu sāls.
3. Sasildi cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
4. Masai pievieno cukuru, puto, līdz tas gandrīz izkusis. Tad maisot pieber nepieciešamo miltu daudzumu. Beigās pievieno šokolādes gabaliņus un visu cītīgi samaisi.
5. Uz cepamā papīra loksnes ar ēdamkaroti liec mīklas pikas tā, lai karstumā cepumi nesaplūst.
6. Cepumi ir gatavi, kad tie kļuvuši brūni. Kamēr karsti, noņem no papīra un ļauj atdzist.
7. Labu apetīti!
Uz augšu